JAARLIJKSE PROFESSIONELE INSPECTIE EN CERTIFICATIE VAN ALLE VALBEVEILIGINGSMIDDELEN IS VERPLICHT !!!

Veiligheid begint bij uzelf! Valbeveiligingsmiddelen dienen door de gebruiker goed te worden onderhouden en gecontroleerd op juiste werking. Maar ook een jaarlijkse inspectie door een 'authorised person' is verplicht; dit conform de voorschriften van de fabrikant zodat de kwaliteit van de gebruikte valbeveiligingsmiddelen steeds optimaal is.

JURIDISCH GEDEKT

Op de markt zijn diverse aanbieders welke pretenderen valbeveiligingsmiddelen te mogen keuren. Let wel: men mag alleen valbeveiligingsmiddelen keuren als men over een aanwijzing beschikt van de producent. Onze inspecteurs beschikken over aanwijzingen van een groot aantal fabrikanten en merken. Wij keuren dan ook valbeveiligingsmiddelen en -systemen van vrijwel alle merken.

REGISTRATIE

Alle uitgevoerde inspecties worden geregistreerd in een database zodat de gehele levensduur van het item in kaart kan worden gebracht. Resultaten van de inspecties worden geprint op certificaten (dus geen handgeschreven papieren) waarop ook duidelijk te zien is waar tijdens de inspectie naar gekeken is. Kortom een echt inspectiecertificaat en niet zomaar een papiertje met een nummer erop.

TIJDSWINST EN LAGERE KOSTEN

Unispect kan de valbeveiligingsmiddelen van uw medewerkers direct op de trainingslocatie inspecteren en certificeren. Uw medewerker (de cursist) levert zijn materialen in bij aanvang van de training en tijdens het behandelen van de theorie, worden de materialen geinspecteerd. Dit bespaart u heel wat tijd want uw mensen hoeven hun middelen niet in te leveren bij uw innamepunt en kunnen direct na de training weer verder met hun werk. Daarmee bespaart het u en uw medewerkers dus tijd (en geld).

Dit alles voor uiterst scherpe tarieven – geïnteresseerd ?  Neem even contact met ons op!

Valbeveiliging is van levensbelang !! 
Vandaar dat u niet alleen bij aankoop kiest voor de beste kwaliteit; deze dient constant optimaal te zijn !