BEHEER EN UITGIFTE PBM's

PBM's zoals valbeveiligingsmiddelen worden namens de werkgever uitgereikt aan de werknemer. De werknemer dient over het gebruik en de werking van deze PBM's voorlichting en onderricht te krijgen; dit is de training die wij u bieden. De uitgereikte middelen dienen geregistreerd te worden en persoonlijk te worden toegewezen.

BEHEER

Wij verzorgen voor diverse partijen het gehele beheer van de valbeveiligingsmiddelen en PBM's.
Voor de klant beheren we de eigen voorraad (klanteigendom), alsmede dragen we zorg voor een ijzeren voorraad aan vooraf afgesproken artikelen, zodat we uw medewerkers te allen tijde kunnen voorzien van de (vooraf) afgesproken middelen. Zo grijpen we nooit mis + alle middelen in de voorraad zijn direct gekeurd bij uitgifte. 

UITGIFTE

  • Een nieuwe medewerker?
  • Materiaal kapot of de set incompleet?
  • Materiaal afgekeurd?

Geen nood; wij verzorgen de geheel uitgifte van de sets (uit uw eigen of onze voorraad) en bij incomplete sets kunnen we direct voor u de materialen aanvullen. Tegen vooraf afgesproken prijzen worden de door u opgegeven materialen aangevuld zodat uw medewerker direct weer 'op pad' kan. Geen lange levertijden en direct de materialen geregistreerd en toegewezen aan een gebruiker = volledig inzicht voor u !
Uiteraard laten we uw medewerker tekenen voor ontvangst, zodat u altijd inzichtelijk heeft wie welke materialen bezit en wat geleverd is.