Binnen de mobiele telecom installatiebranche, worden vrijwel alle werkzaamheden in de nabijheid van hoogteverschillen uitgevoerd. Hoogte is risico nummer 1 in deze branche: dit betekend dus continu aandacht voor het gevaar van een val !!

Speciaal voor alle medewerkers welke binnen de mobiele telecom sector werkzaam zijn, kunt u middels TrainPlan, 4 specifieke trainingsmodules van Heightinfra volgen, om de medewerker volledig op te leiden zodat deze volledig 'veilig aan de gang kan'.

Dit zijn zowel trainingen voor zowel de engineer welke voornamelijk werkzaamheden op een vlak dak uitvoert, als de antenne installateur welke dagelijks in masten klimt; bij TrainPlan kunt u terecht voor trainingen welke volledig op de mobiele telecom sector zijn afgestemd.

Met het behalen van de certificaten van deze 4 modules, voldoet een medewerker volledig aan de eisen die gesteld worden door de providers KPN, Vodafone en T-Mobile, aan de eisen zoals gesteld door de diverse eigenaren van masten (zoals Novec, Cellnex, KPN, enz.) als aan de eisen van de overkoepelende organisatie van providers, MONET, voor het mogen uitvoeren van werkzaamheden op hoogte.

TrainPlan: DE portal voor specialisten binnen de mobiele telecom sector !